Vårsemester 2021

Ramp jazzdans, Ramp musikal, MiniRamp og VoksenRamp har oppstart i uke 2. Kursene går ut uke 16, med avslutninger i Kolben Kulturhus 24 og 25 april.
Pris: 2000kr per kurs. 10% søskenrabatt og for klasse nr.2.
AVMELDING:
Ramp har bindende påmelding på kurs. Ved avmelding påløper et avmeldingsgebyr på kr 250,-

Mandager: Kolben Kulturhus (3 etg).
Tirsdager: Oppegård Velhus.
Onsdager: Tårnåsen (Aktivitetssenteret).
Torsdager: Kolben Kulturhus (3etg).

MiniRamp er for barn i alderen 4,5år -1 klasse.

Påmelding til vårsemesteret gjør du her

Jazzdans klassen inneholder oppvarming, teknikk, koordinasjonstrening, stretching, dans og masse danseglede.
Ramp musikal er en morsom klasse hvor det tas utgangspunkt i «shownumre» fra ulike musikaler, det danses og synges samtidig.
MiniRamp, barna får en lekbetont innføring i dansens verden og lærer enkle øvelser, trinn og posisjoner. VoksenRamp er en morsom treningstime for voksne med fokus på å danse ulike kombinasjoner.

Pedagogen i jazz er Nina Dehle.
Nina har sin danseutdannelse fra Bårdar Akademiet og Broadway Dance Center, New York. Hun har også en praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo. Etter utdanningen har hun danset profesjonelt i 17 år. Hun har medvirket i en rekke musikaler bl.a. Jesus Christ Superstar, Svindlere med stil, The Producers, Mamma Mia, Mary Poppins og Singin’ in the rain. Hun har også vært med i flere av produksjonene til Bårdar sitt dansekompani, Smuget Dinnershow, Wallmans Salonger og Wallmans på turnè, i tillegg til en rekke TV-jobber.

Pedagogen i Musikal, MiniRamp og VoksenRamp dette er Sanna Bjerketvedt. Mer info kommer.