Høstsemester 2019

Ramp jazzdans, Ramp musikal og MiniRamp har oppstart i uke 34. Timene er på mandager i Kolben, tirsdager i Oppegård Velhus, onsdager i Aktivitetssenteret på Tårnåsen og torsdager i 3 Etg i Kolben Kulturhus. Kursene går til uke 48. MiniRamp er for barn i alderen 4,5år -1 klasse, timen har en varighet på 45 min. De øvrige timene er på 60 min. Pris 1900,- per kurs.

Timen jazzdans inneholder oppvarming, teknikk, koordinasjonstrening, stretching, dans og masse danseglede.
Ramp musikal er en ny time denne høsten. Timen inneholder dans, teaterlek og sang.
En annen nyhet denne høsten er MiniRamp, her vil barna få en lekbetont innføring i dansens verden og lære enkle øvelser, trinn og posisjoner.

Pedagogen er Nina Dehle. Nina har sin danseutdannelse fra Bårdar Akademiet og Broadway Dance Center, New York. Hun har også en praktisk pedagogisk utdanning fra Kunsthøgskolen i Oslo. Etter utdanningen har hun danset profesjonelt i 17 år. Hun har medvirket i en rekke musikaler bl.a. Jesus Christ Superstar, Svindlere med stil, The Producers, Mamma Mia, Mary Poppins og Singin’ in the rain. Hun har også vært med i flere av produksjonene til Bårdar sitt dansekompani, Smuget Dinnershow, Wallmans Salonger og Wallmans på turnè, i tillegg til en rekke TV-jobber.

Påmelding gjør du via skjemaet her